Site icon NewsIT

O Λεμπρόν Τζέιμς απαγόρευσε στο γιο του να τον φωνάζει μπαμπά στους Λέικερς – Ας με λέει «GOAT» αν θέλει

28.08.2024 | 18:41
O Λεμπρόν Τζέιμς απαγόρευσε στο γιο του να τον φωνάζει μπαμπά στους Λέικερς – Ας με λέει «GOAT» αν θέλει

Mar 2, 2024; Los Angeles, California, USA; Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) acknowledges the crowd after scoring his 40,000th career point against the Denver Nuggets at Crypto.com Arena. Mandatory Credit: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα αγωνίζεται συμπαίκτης με τον γιο του Μπρόνι τη φετινή σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς, με τον αρχηγό της ομάδας να αποκαλύπτει σε συνέντευξη του πως θέλει να του μιλάει μέσα στους αγώνες.

Ιστορική θα είναι η φετινή σεζόν για τον Λεμπρόν Τζέιμς στο ΝΒΑ, καθώς ο χρυσός Ολυμπιονίκης με την Αμερική στο Παρίσι, θα αγωνίζεται συμπαίκτης με τον γιό του Μπρόνι στους Λος Άντζελες Λέικερς. Αυτή θα είναι μάλιστα η πρώτη φορά που πατέρας και γιος παίζουν μαζί στο ΝΒΑ, σε μια συνύπαρξη που ήδη έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα.

Σε συνέντευξη του ο Λεμπρόν μάλιστα αποκάλυψε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο γιός του να τον αποκαλεί μπαμπά στους αγώνες ή στα αποδυτήρια, καθώς όταν πρόκειται για δουλειά, τότε απαγορεύεται να έχουν τέτοια συνύπαρξη. Ο 39χρονος μάλιστα έδωσε μερικές… ιδέες στον γιό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μπορεί να τον λέει «GOAT», «23» ή και «Bron».

«Δεν γίνεται να με φωνάζει ”μπαμπά” όταν κάνουμε τη δουλειά μας. Του το έχω απαγορεύσει.

Όταν φύγουμε από το γήπεδο είμαι πάλι ο μπαμπάς του. Όταν δουλεύουμε όμως είναι διαφορετικό.

Όταν είμαστε στο γήπεδο μπορεί να με αποκαλεί GOAT, 23 ή Bron, ή αν θέλει. Είναι στο χέρι του πώς θα με αποκαλέσει. Για μένα είναι εύκολο, γιατί τον φωνάζω με το όνομα του εδώ και χρόνια και δεν χρειάζεται να τον αποκαλώ γιο μου.

Αυτό όμως πρέπει να συνηθίσει να μην με λέει μπαμπά. Δεν μπορεί να τρέχει στο γήπεδο φωνάζοντας μπαμπά είμαι ελεύθερος, πέρασέ μου την πάσα» ανέφερε χαρακτηριστικά και με αρκετή δόση χιούμορ ο Λεμπρόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version