Τετάρτη, 7 Αυγ.
34oC Αθήνα

O Μίλτος Τεντόγλου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

O Μίλτος Τεντόγλου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων
eurokinissi

O Mίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ελληνική ομοσπονδία να σκοπεύει να προτείνει στον 25χρονο αθλητή να είναι ο σημαιοφόρος της Team Hellas την Κυριακή (11/08/24) στην τελετή λήξης.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σταδιακά οδεύουν στο τέλος τους, με την ελληνική αποστολή μέχρι στιγμής να μετρά 7 μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 5 χάλκινα). Το μοναδικό χρυσό μέχρι στιγμής έχει έρθει από τον Μίλτο Τεντόγλου, με τον 25 χρόνο και παιδί θαύμα του στίβου, να είναι κατά πάσα πιθανότητα σημαιοφόρος της χώρας μας στην τελετή λήξης.

Πρώτα από όλα γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μπάσκετ δεν βρίσκεται στο Παρίσι. Επίσης ο Τεντόγλου αποτελεί ίσως τον πιο αναγνωρίσιμο και ταλαντούχο αθλητή της Team Hellas, κάτι που κάνει τον 26ρονο άλτη, ως το φαβορί για να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας, στην τελετή λήξης της Ολυμπιάδας.

Ο ίδιος μάλιστα σε σχετική ερώτηση που του έγινε, εμφανίστηκε θετικός σε ένα τέτοιο σενάριο, τονίζοντας ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοσπονδία είχε προτείνει στον Τεντόγλου να είναι σημαιοφόρος και στη τελετή έναρξης, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε, λόγω του προγράμματος στον στίβο. Ωστόσο είναι αρκετά πιθανό ότι δεν έγινε στην έναρξη, να συμβεί στη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις