Site icon NewsIT

O Μπέργκχαουζ του Άγιαξ πανηγύρισε το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό όπως ο Γιουσούφ Ντίκετς στη σκοποβολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

09.08.2024 | 09:51
O Μπέργκχαουζ του Άγιαξ πανηγύρισε το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό όπως ο Γιουσούφ Ντίκετς στη σκοποβολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / ΑΓΙΑΞ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Στίβεν Μπέργκχαουζ πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Άγιαξ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το πανηγύρισε με τον πιο viral τρόπο. Μιμήθηκε τον Τούρκο Γιουσούφ Ντίκετς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως είχε κάνει λίγες μέρες νωρίτερα και ο Μόντο Ντουπλάντις.

Η πιο viral στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων είναι όταν ο Τούρκος Γιουσούφ Ντίκετς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην σκοποβολή δίχως την χρήση του ειδικού εξοπλισμού.

Αρκετοί αθλητές θέλησαν να μιμηθούν το χαλαρό στυλ του, με πρώτο και καλύτερο τον Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος έκανε την χαρακτηριστική κίνηση μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ.

Η χάρη του Γιουσούφ Ντίκετς έφτασε μέχρι το ποδόσφαιρο, με τον Στίβεν Μπέργκχαουζ να πανηγυρίζει το γκολ του στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο τρόπο.

Μόλις σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ πανηγύρισε με το ένα χέρι στην τσέπη και το άλλο να κάνει το σήμα του όπλου.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version