Site icon NewsIT

O Μπρόνι Τζέιμς έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Λος Άντζελες Λέικερς

05.10.2024 | 11:34
O Μπρόνι Τζέιμς έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Λος Άντζελες Λέικερς

Oct 4, 2024; Palm Desert, California, USA; Los Angeles Lakers guard Bronny James (9) looks to pass against the Minnesota Timberwolves during the second half at Acrisure Arena. Mandatory Credit: Jonathan Hui-Imagn Images

Ο Μπρόνι Τζέιμς έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, παίζοντας αρκετά λεπτά στην ήττα της ομάδας του από τους Τίμπεργουλβς με σκορ 124-107.

Ο Μπρόνι Τζέιμς πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τους Λος Άντζελες Λέικερς, με τον νεαρό παίκτη να αγωνίζεται στο φιλικό των «λιμανανθρώπων» απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο γιος του Λεμπρόν ο οποίος επιλέχθηκε από τους Λέικερς στο draft του 2024, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 2 πόντους, 1/5 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, έχοντας παράλληλα και 1 λάθος.

Η εμφάνιση του ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα παιχνίδια του Summer League, με τον Μπρόνι ωστόσο να δείχνει ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη για να σταθεί στο ΝΒΑ. 

Bronny James Full Highlights vs Timberwolves 2 PTS 3 BLK | Lakers vs Timberwolves | October 5, 2024

Κορυφαία στιγμή για την βραδιά, ήταν μια τάπα που έριξε, η οποία θύμισε έντονα κινήσεις από το ρεπερτόριο του πατέρα του, ο οποίος τον παρακολουθούσε με πολιτικά ρούχα από το γήπεδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version