Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

O Ντρέιμοντ Γκριν υπερασπίστηκε τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Τον παρουσιάζουν σαν κλόουν αλλά είναι σοβαρός τύπος»

O Ντρέιμοντ Γκριν υπερασπίστηκε τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Τον παρουσιάζουν σαν κλόουν αλλά είναι σοβαρός τύπος»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο των social media για το γεγονός ότι παραμένει στους Μιλγουόκι Μπακς χωρίς να αγωνίζεται ιδιαίτερα, αλλά ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA, Ντρέιμοντ Γκριν και ο πρώην συμπαίκτης του, Τζεφ Τιγκ στάθηκαν στο πλευρό του.

Μία σειρά από bloopers του Θανάση Αντετοκούνμπο στα social media, έχουν δημιουργήσει το αφήγημα ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στους Μιλγουόκι Μπακς μόνο εξαιτίας του αδερφού του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά ο Γκριν με τον Τιγκ θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ότι αυτό δεν ισχύει, αποθεώνοντας τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκριν ανέφερε σε podcast τα εξής: «Δέχεται τόση κακία στα social media λόγω κάποιων βίντεο, που θέλουν να τον παρουσιάσουν ως κλόουν. Όμως είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και είναι ένας πολύ σοβαρός και καλός τύπος. Μίλησα και με άλλους παίκτες που τον είχαν συμπαίκτη και ποτέ δεν άκουσα μία κακή κουβέντα γι’ αυτόν. Επίσης δεν είναι κακός παίκτης μπάσκετ. Mπορεί να παίξει».

Αντίστοιχα, ο Τιγκ πρόσθεσε τα εξής: «Συμφωνώ, είναι καλός παίκτης. Τα κλιπάκια αυτά έχουν πλάκα, δεν θα το αρνηθώ, αλλά έχει και κάποια φανταστικά highlights. Δεν παίζει στο ΝΒΑ λόγω του Γιάννη, είχε επιλεγεί και ο ίδιος στο ντραφτ. Είναι πολύτιμος για τους Μπακς και βοηθά πολύ την ομάδα να λειτουργεί». Ο πρώην παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς αποκάλυψε και μία ιστορία από τους τελικούς του NBA το 2021, που δείχνουν τη σημασία της παρουσίας του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Η ιστορία του Τιγκ από τους τελικούς του 2021

«Όταν μείναμε πίσω με 0-2, ο Γιάννης ήταν χαμένος. Ο Θανάσης είχε covid και έλειπε. Έχουν μία ξεχωριστή σχέση. Δεν μπορεί να αποδώσει αν δεν βλέπει τον αδελφό του. Λέω την αλήθεια, είναι παράξενο. Ρωτούσε συνεχώς πού είναι ο Θανάσης. Και στη μέση του αγώνα, του λέω “είμαστε στους τελικούς. Παίξε!’. Ο Θανάσης έκανε μία θαυματουργή επιστροφή, ξέρω ότι ακόμα νοσούσε. Αντί να μείνει εκτός για 14 ημέρες, επέστρεψε σε τρεις. Αλλά η ενέργεια του είναι… μεταδοτική. Και τότε σκέφτηκα ότι προσφέρει πολλά στην ομάδα. Και όταν κερδίσαμε και κάναμε την παρέλαση των νικητών, ήταν πάλι μόνος, γιατί είχε covid».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις