Αθλητικά

O Ολυμπιακός κατέθεσε νέα ένσταση κατά της συμμετοχής της Χατζηνικολάου

Νέα ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου κατέθεσε ο Ολυμπιακός πριν την έναρξη του 3ου τελικού της Α1 μπάσκετ γυναικών με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στάση που είχε στον 1ο και στον 2ο τελικό κράτησε ο Ολυμπιακός, που κατέθεσε εκ νέου ένσταση για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 γυναικών με τον Παναθηναϊκό.

«Η συμμετοχή της αθλήτριας Όλγας Χατζηνικολάου είναι αντικανονική, καθόσον ισχύει η ποινή τετραετούς αποκλεισμού της που έχει επιβληθεί από WADA/CAS (το 2018) εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών/εγγράφων της ΕΟΚ» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα