Site icon NewsIT

O Παναθηναϊκός «δένει» τον Σιδερά για 4 χρόνια – Εκτός προπόνησης Βέλεθ και Πούγγουρας

03.11.2021 | 14:03
O Παναθηναϊκός «δένει» τον Σιδερά για 4 χρόνια – Εκτός προπόνησης Βέλεθ και Πούγγουρας

Επέκταση συμβολαίου ως το 2025 στον Γιώργο Σιδερά κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύοντας παράλληλα με αυξημένες αποδοχές τον νεαρό άσο. 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να επιβραβεύσουν τον Γιώργο Σιδερά για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην πρώτη ομάδα και γι’ αυτό άρχισαν σήμερα συζητήσεις με τον νεαρό αμυντικό για νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος άσος έγινε τον Ιούλιο επαγγελματίας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με το «τριφύλλι», το οποίο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2023.

Όμως, οι άνθρωποι των «πρασίνων» θέλουν να κρατήσουν για περισσότερα χρόνια τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και γι’ αυτό έκαναν σήμερα μια κουβέντα μαζί του για επέκταση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα, με τον Σιδερά να υπογράφει νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα λήγει το καλοκαίρι του 2025, επεκτείνοντας κατά δύο χρόνια την προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα στη σημερινή προπόνηση της ομάδας εκτός των Κουρμπέλη και Μπεκ, δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα ούτε οι Βέλεθ και Πούγγουρας. Ο πρώτος έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική ενώ ο δεύτερος έκανε αποφόρτιση. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν θα δώσουν κανονικό το παρόν στην αναμέτρηση της Κυριακής (7/11) με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την οποία κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τις τιμές να ξεκινούν από 10 ευρώ. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version