Site icon NewsIT

O Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα σύμφωνα με τους Τούρκους

26.08.2024 | 19:18
O Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα σύμφωνα με τους Τούρκους

epa09904606 Inter's Edin Dzeko (L) in action against Roma's Sergio Oliveira (R) during the Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AS Roma in Milan, Italy, 23 April 2022. EPA/MATTEO BAZZI

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φόρα στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με τους Τούρκους είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μία σπουδαία κίνηση. Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και είναι κοντά στο deal και με τη Γαλατασαράι, στην οποία ανήκει ο Πορτογάλος μέσος.

Τουρκικό δημοσίευμα έκανε λόγο για συμφωνία του Σέρτζιο Ολιβέιρα με τον Παναθηναϊκό. Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι το τριφύλλι τα έχει βρει στους όρους του συμβολαίου με τον Πορτογάλο χαφ και πλέον μιλάει με τη Γαλατασαράι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την περσινή σεζόν ο Ολιβέιρα αγωνίστηκε σε 24 αγώνες με την τουρκική ομάδα, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ ακόμα δύο τέρματα μοίρασε στους συμπαίκτες του στα 997′ που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19 ως δανεικός από την Πόρτο. Με τον Δικέφαλο έπαιξε σε 15 αγώνες και σημείωσε τρία γκολ πανηγυρίζοντας τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version