Site icon NewsIT

O Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό με τα Βριλήσσια προς τιμήν της Ρούξι αποσύροντας τη φανέλα της

28.08.2024 | 17:10
O Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό με τα Βριλήσσια προς τιμήν της Ρούξι αποσύροντας τη φανέλα της

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδια με Βριλήσσια προς τιμήν της αείμνηστης Ρούξι Ντουμιτρέσκου στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου στο ημίχρονο του αγώνα θα αποσυρθεί η φανέλα της σπουδαίας βολεϊμπολίστριας.

Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου, καθώς οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τα Βριλήσσια σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» το Σάββατο (14/09/24). Στον συγκεκριμένο αγώνα το «τριφύλλι» θα αποσύρει τη φανέλα της Ρούξι σε μια σπουδαία κίνηση από τον σύλλογο, ενώ θα τιμηθούν μέλη από την οικογένεια της εμβληματικής αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Τα Βριλήσσια άλλωστε δεν αποτελούν τυχαία επιλογή, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα ήταν η πρώτη που έφερε τη Ρούξι στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη της εμβληματικής αρχηγού Ρούξι Ντουμιτρέσκου, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (7μ.μ.) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με αντίπαλο τα Βριλήσσια, σε ένα ματς που θα αποσυρθεί και επίσημα η φανέλα της.

Η αλησμόνητη Ρούξι Ντουμιτρέσκου θα παραμείνει για πάντα ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού και ο Σύλλογος θα την τιμήσει με τον δικό του τρόπο.

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να διοργανώσει φιλικό ματς στο κλειστό της Λεωφόρου κόντρα στα Βριλήσσια, που ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου σε έναν ξεχωριστό αγώνα.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα γίνει η απόσυρση της φανέλας της Ρούξι, η οποία θα πάει για πάντα στο πάνθεον των πράσινων θρυλικών μορφών που έχουν τιμήσει το «τριφύλλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τιμηθούν μέλη της οικογένειας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και αναμφίβολα θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας για τη μνήμη της Αρχηγού.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version