Site icon NewsIT

O ΠΑΟΚ κοντά στον Ντέγιαν Λόβρεν

11.09.2024 | 21:08
O ΠΑΟΚ κοντά στον Ντέγιαν Λόβρεν

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco - Khalifa International Stadium, Doha, Qatar - December 17, 2022 Croatia's Dejan Lovren celebrates after the match as they finish in third place REUTERS/Molly Darlington

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και να απομένουν λεπτομέρειες για την μεταγραφή.

Για το buzzer beater στη θερινή μεταγραφική περίοδο είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λιόν, για την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δυο ομάδες βρίσκονται σε επαφή και προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία, προκειμένου ο έμπειρος αμυντικός να έρθει στη χώρα μας.

Ο Λόβρεν από την πλευρά του είναι θετικός για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, με τις τελικές λεπτομέρειες να έχουν απομείνει για να πραγματοποιηθεί μια σπουδαία μεταγραφή.

Μάλιστα όπως αναφέρει στο twit του ο Ρομάνο, ΠΑΟΚ και Λιόν βρίσκονται ήδη σε ανταλλαγή εγγράφων. 

Ο Λόβρεν στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Λίβερπουλ, έχοντας κατακτήσει το Champions League αλλά και την Premier League με τους «reds».

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version