Αθλητικά

OPAP Arena: Το εντυπωσιακό πρώτο γκολ στην «Αγιά Σοφιά» και το αφιέρωμα στον Πόντο

Η ΑΕΚ προετοίμασε μία εκπληκτική εκδήλωση για τα εγκαίνια της OPAP Arena, με το θέαμα να είναι εντυπωσιακό τόσο για τους 32.000 οπαδούς στην εξέδρα, όσο και για όλους όσους παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Ξεχώρισε το αφιέρωμα στον Πόντο, καθώς η ΑΕΚ αποτελεί εδώ και δεκαετίες, από την ίδρυσή της, έναν εκπρόσωπο των Ελλήνων του Πόντου και της Κωνσταντινούπολης.

Με τρομερό τρόπο μπήκε όμως και το… πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς η Ένωση είχε εμπνευστεί μία ιδιαίτερη στιγμή και για αυτό το γεγονός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα