Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ολική…επαναφορά στη Σλοβακία – Νίκη με ανατροπή για Βοσνία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Μπορεί να δέχθηκε γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η Βοσνία επανήλθε δυναμικά στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη μέσα στην Σλοβακία (1-2),διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου για το Μουντιάλ.

Λίγο έλειψε η Σλοβακία να κάνει… δεύτερο συνεχόμενο “δώρο” στην Εθνική Ελλάδας, ωστόσο οι Βόσνιοι νίκησαν με 2-1 μέσα στη Ζήλινα και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου μας

Στο 42’ ο Χάμσικ με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Βάις είχε δοκάρι για τους Σλοβάκους, αλλά στο 70’ ο Μπίκακσιτς με κοντινή κεφαλιά, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από μακρινό σουτ του Χαΐροβιτς στο 78’.

Πλέον, η Βοσνία δύσκολα θα απωλέσει βαθμούς, καθώς την ερχόμενη αγωνιστική (11/10) παίζει εντός με τη Λιχτενστάιν και την τελευταία (15/10) με την αδιάφορη Λιθουανία εκτός.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Μούτσα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Βάις, Σέστακ (62’ Γέντρισεκ), Νέμετς, Χουμπόσαν, Χάμσικ, Κούτσκα, Πεκόφσκι.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Μπίκακσιτς, Σπάχιτς, Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς, Μισίμοβιτς (76’ Χαΐροβιτς), Μούντζα (50’ Ζαχίροβιτς), Σαλίχοβιτς (69’ Βίσκα), Λούλιτς, Μεντουνζιανίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε