Αθλητικά

Ολυμπιακός: Κανονικά ο Σπανούλης, ενοχλήσεις ο Πρίντεζης

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής, με την Λαμποράλ Κούτσα, για το Top-16 της Euroleague

Τα ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήρθαν από τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς μετά από καιρό έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του. Η κατάσταση του θα επανεξεταστεί την Τετάρτη, μιας και η προπόνηση των “ερυθρόλευκων” δεν ήταν σε έντονους ρυθμούς, μια ημέρα μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Από κει και πέρα, τα νέα δεν ήταν καλά για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο διεθνής φόργουορντ έβγαλε περισσότερο από το μισό πρόγραμμα, αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση. Tέλος, ο Δημητρης Κατσίβελης δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και θα δοκιμάσει την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα