Πέμπτη, 10 Οκτ.
26oC Αθήνα

Ολυμπιακός από… άλλη ήπειρο νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι! (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Διαμαντάκο, νίκησε 5-4 στα πέναλτι την Μάντσεστερ Σίτι (2-2 κ.α) και αποδεικνύει ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο. Η Αμερική ταιριάζει στους “ερυθρόλευκους” που παρουσιάστηκαν σταθερά καλοί και στα τρία τους φιλικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει την Αμερική ο Ολυμπιακός αφού κατάφερε να νικήσει στη διαδικασία των πέναλτι την Μάντσεστερ Σίτι. Οι “ερυθρόλευκοι ” είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Διαμαντάκο ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και δείχνει ότι θα διεκδικήσει θέση στο ρόστερ.

Δείτε τα γκολ και τη διαδικασία των πέναλτι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος μπήκαν προσεκτικοί στον αγώνα για να μην δεχτούν κάποιο γρήγορο γκολ και κατάφεραν να περιορίσουν την Μάντσεστερ Σίτι. Στο 35′ πάντως, άφησαν να κάνει… πάρτι ο Γιόβετις και δέχτηκαν το γκολ. Η αντίδρασή τους ήταν άμεση και μετά από εξαιρετική συνεργασία τριών παικτών ο Διαμαντάκος έφερε το ματς στα ίσα.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους ο Σίλβα κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κολάροφ δίνοντας νέο προβάδισμα στην αγγλική ομάδα.

Ο Μίτσελ έριξε στο ματς Μπουχαλάκη, Γκαζαριάν και Αυλωνίτη και λίγα λεπτά μετά ο Γκαζαριάν σέρβιρε στον Διαμαντάκο ο οποίος ισοφάρισε και πάλι.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Ο Ρομπέρτο απέκρουσε δύο, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τη διαδικασία αλλά το έκανε ο Παπάζογλου δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (68 Σαλίνο), Μαζουακού, Σιόβας (13 Παπαδόπουλος), Μανωλάς (63 Αυλωνίτης), Σάμαρης, Μανιάτης (68 Κολοβός), Κασάμι (63 Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (63 Γκαζαριάν), Σαβιόλα (46 Ντοσεβί) και Διαμαντάκος (68 Παπάζογλου)

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κλισί, Κολάροφ, Μπογιάτα, Ρέκικ, Φερνάντο, Νάβας, Τουρέ, Νασρί, Γιόβετιτς και Ντζέκο. Στο β έπαιξαν οι Μίλνερ, Σίλβα, Γκουιντέτι, Ζουκουλίνι, Ρίτσαρντς,Γκαρσία, Σινκλέρ

Ολυμπιακός: Μίτσελ για μετεγγραφές και Μανωλά!

Ολυμπιακός: Απρόοπτο με Φουστέρ, προβληματισμός με τον αγωνιστικό χώρο

“Ερυθρόλευκος” ο Μποτία – “Τα πάντα για έναν σπουδαίο Ολυμπιακό” (VIDEO)

Ο Μίτσελ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τη Μάντσεστερ Σίτι (VIDEO)

Ο Αμπιντάλ προκάλεσε τον Σάμαρη! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε