Δευτέρα, 29 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Οριστικά με -2 στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Από τον περσινό τρίτο τελικό του πρωταθλήματος
Από τον περσινό τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού και πλέον οι “ερυθρόλευκοι” θα ξεκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, ενώ δεν θα έχουν την στήριξη του κοινού τους στα πρώτα 4 παιχνίδια.

Με σαφές πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ θα ξεκινήσει την σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Αυτό γιατί η ποινή του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον περσινό τρίτο τελικό δεν μειώθηκε, μετά την προσφυγή των Πειραιωτών στο ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά η απόφαση για τον Ολυμπιακό:

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 4.400,00€, β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κ.λ.π. ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 10.000,00€, γ) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και ε) για οριστική διακοπή αγώνα εξαιτίας επεισοδίων που καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (2) από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος και πρόστιμο 11.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12-6-2013. 

(Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αριθμ. 67/8-8-13 απόφασή του απορρίπτει την προσφυγή. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του ειδικού λογαριασμού της ΓΓΑ). 

Δείτε πως η Εθνική έκανε… πλάκα στους Γάλλους (VIDEO)

Απολαυστική η Εθνική – Νίκησε εύκολα και την Γαλλία

Έτσι διέλυσε τους Γερμανούς η Εθνική (VIDEO)

“Σκόρπισε” την Γερμανία η Εθνική!

Πρόωρη επιστροφή στην Ελλάδα για τον Σπανούλη

Τα highlights της Εθνικής (VIDEO)

Με το…δεξί η Εθνική – “Μίλησε” στη λήξη ο Πρίντεζης

Στο ΝΒΑ και τους Γκρίζλις ο Νικ Καλάθης! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε