Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Πάει Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος – Μένει το “ναι” της Βέρντερ

Πάει Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος – Μένει το “ναι” της Βέρντερ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με την Ντόρτμουντ και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην φετινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το “ναι” από την Βέρντερ Βρέμης

Το μεγάλο “ναι” της Βέρντερ Βρέμης απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το βράδυ της Τετάρτης το “Kicker” δημοσίευσε πως ο 24χρονος αμυντικός είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει από την Βρέμη στην Βεστφαλία και την Ντόρτμπουντ. Την Πέμπτη όμως ήρθε νέο δημοσίευμα, από την “Bild” που υποστηρίζει πως η Μπορούσια τα βρήκε στο οικονομικό με τον Παπασταθόπουλο και πως πλέον απομένει το τελικό “ναι” της Βέρντερ, που είναι ικανοποιημένη με την πρόταση των 9-10 εκ. ευρώ.

Στο δημοσίευμα μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της Λεβερκούζεν (μέχρι πρότινος η Μπάγερ ήταν πιο κοντά στον Έλληνα αμυντικό), που ουσιαστικά στέλνει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ στη Ντόρτμουντ.

“Είχαμε συμφωνήσει με τη Βέρντερ και τον ποδοσφαιριστή, αλλά μάθαμε ότι τώρα η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βόλφγκανγκ Χόλτσχοϊζερ.

Διαβάστε ακόμα…

Κοντά στη Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος

Το όνειρο της Ντόρτμουντ – Το βίντεο για τον τελικό

Οριστικά εκτός τελικού ο Γκέτσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε