Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παλικαρίσια άνοδος – Στην Superleague ο Παναιτωλικός

Παλικαρίσια άνοδος – Στην Superleague ο Παναιτωλικός

Την επιστροφή του στα σαλόνια της Superleague (μετά από έναν χρόνο απουσίας) πανηγυρίζει ο Παναιτωλικός, καθώς η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε μέσα στον Βόλο του Ολυμπιακού με 2-1.

Ο “τελικός” της εφετινής Football League, ο οποίος διεξήχθη υπό το βλέμμα περίπου 14.000 οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού υπήρξε ένταση στη φυσούνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, αλλά ο Παναιτωλικός ευτύχησε να σκοράρει στο 26΄ ο Νταμιάν Μπελόν έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ανρί Καμαρά κι εκείνος με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντίθετα, οι γηπεδούχοι πίεσαν και μετά την είσοδο του Ανιέτε “εγκαταστάθηκαν” στα καρέ του Στεφανάκου. Η δικαίωσή τους ήρθε στο 54ο λεπτό με κεφαλιά του Γιανίκ Γιενγκά, έπειτα από σέντρα του Σταμάτη Καρρά, ενώ αμέσως μετά, το πλασέ του Μπρέσκα πέρασε λίγο άουτ.

Η κίνηση ματ του Χάβου καταγράφηκε στο 58′ όταν αντικατέστησε τον Γιάννη Πασά με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Δεκατρία λεπτά αργότερα ο Μπακάκης έκανε μία πολύ όμορφη ενέργεια από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο πολύπειρος επιθετικός έκανε το 2-1 με μία δύσκολη προσπάθεια.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Ολίσε (89′ Ογκουνσότο), Πινδώνης (48′ Ανιέτε), Μπολάτι (79′ Ναντάγια), Μπρέσκα, Γιενγκά, Σολάκης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μπακάκης, Κούσας, Μελισσάς, Μουμίν, Σφακιανάκης, Ιορδανίδης, Μπελόν (93′ Σμίλτος), Καμαρά (88′ Μύγας), Πασάς (58′ Κουτσοσπύρος).

Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-ογ, ο Ηρακλής επικράτησε 4-0 της Νίκης Βόλου και κατέλαβε τη 2η θέση στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Τα γκολ σημείωσαν οι Χρίστιαν Κιρόφσκι (36′ και 59′ πέν.), Γιώργος Παληγεώργος (40′) και Σάββας Σιατραβάνης (92′).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε