Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τρεις – Φιλικό… για Πέτριτς

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τρεις – Φιλικό… για Πέτριτς

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο – Το “τριφύλλι” θα δώσει φιλική αναμέτρηση την Τρίτη με τον Αχαρναϊκό στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, για την 33η αγωνιστική της Superleague, με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει τους Ζέκα και Καρέλη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος μέσος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον μηρό, ενώ ο νεαρός επιθετικός έχει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Παράλληλα ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (γυμνάστηκε αργότερα μαζί με τον Μαρινάκη λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων) θα κάνει το απόγευμα μαγνητική, αφού αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα έκαναν στην πρωινή προπόνηση οι τραυματίες Ντίνας και Μπαϊράμι.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει την Τρίτη φιλικό αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο Κορωπί. Εκεί, ο Γιάννης Αναστασίου θα τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας του Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Παράλληλα θα αγωνιστεί και ο νεαρός Κροάτης -δεξιός μπακ- Φραν Τούντορ.

Διαβλαστε ακόμα…

Παναθηναϊκός: Δεν πωλείται ο Μπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε