Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Περίγελος στο twitter και στο κύπελλο η Ρεάλ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ναι μεν η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-1 την Κάντιθ εκτός έδρας, αλλά ετοιμάζεται να αποκλειστεί στη φάση των 32 του Copa del Rey, καθώς παρατάχθηκε με τον Ντένις Τσερίσεβ, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και μάλιστα σημείωσε το πρώτο γκολ της!

Εκτός από τον Ρώσο στον πάγκο βρισκόταν ο Μπόρχα Μαγιοράλ που είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στον τελικό Copa del Rey των Νέων, πέρυσι και επίσης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Στο ημίχρονο ενημερώθηκαν ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, και ο προπονητής, Ράφα Μπενίτεθ για τις λάθος επιλογές. Οπως, είπε ο δεύτερος στη συνέντευξη Τύπου αντικατέστησε τον παίκτη “σε ένδειξη καλής θέλησης” και εξήγησε: “Το ανακαλύψαμε στο ημίχρονο και γι’ αυτό τον αντικαταστήσαμε, ως ένδειξη καλής θέλησης. Παίξαμε έναν καλό αγώνα σε δύσκολες συνθήκες. Κερδίσαμε και είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών”. Ο Μπενίτεθ έχει ξανακάνει τέτοια γκέλα το 2004 ως κόουτς της Βαλένθια.

“Δεν λάβαμε καμία ενημέρωση από την ομοσπονδία για τους τιμωρημένους παίκτες, ούτε από τη Βιγιαρεάλ, για την οποία αγωνιζόταν ο παίκτης όταν δέχθηκε την κάρτα. Και ο Τσερίσεβ δεν γνώριζε για την τιμωρία”, εξήγησε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Ρεάλ και πρόσθεσε: “Ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει τι θα συμβεί. Από πλευράς μας, δεν είχαμε κακή πρόθεση, όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει, αλλά υπήρξε παρεξήγηση, αφού δεν λάβαμε ενημέρωση”.

Η γκάφα της Ρεάλ έγινε γνωστή και στην εξέδρα που άρχισε να πειράζει τη Ρεάλ φωνάζοντας το όνομα του Κάρλο Αντσελότι, αλλά και “πρωταθλητές, πρωταθλητές”. Από το… στόμα τους δεν γλίτωσε ο Μπενίτεθ. “Κοίτα στο twitter”, του φώναζαν όπως και “Μπενίτεθ βάλε τον Ντε Χεά”.

Φυσικά, επιβεβαιώθηκαν για το twitter, στο οποίο η Ρεάλ έγινε περίγελος…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε