Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Πόλο: Το… πάλεψε η Εθνική – Ανυπέρβλητη η Σερβία

Πόλο: Το… πάλεψε η Εθνική – Ανυπέρβλητη η Σερβία

Η Εθνική πόλο των ανδρών κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Σερβία, αλλά ηττήθηκε 13-9 στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού της Βουδαπέστης κι έμεινε εκτός της ζώνης μεταλλίων – Το Σάββατο για τις θέσεις 5-6 η Γαλανόλευκη κόντρα στην Κροατία

Η εθνική ομάδα πάλεψε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 13-9 στον αγώνα που έκρινε μια θέση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Οι παίκτες του Σάκη Κεχαγιά έμειναν -αρχικά- κοντά στους Σέρβους με την λήξη της πρώτης περιόδου (3-2). Στο δεύτερο οκτάλεπτο όμως οι “πλαβί” ανοίξαν την ψαλίδα (μεγάλο τους όπλο σε όλο τον αγώνα το ότι εκμεταλεύτηκαν τις επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω -10/16 ευκαιρίες).

Η Εθνική “απάντησε” με τους Μυλωνάκη και Φουντούλη, μειώνοντας στο γκολ (6-5), ωστόσο οι αντίπαλοί μας έκαναν νέο σερί (3-0) και στην ουσία τελείωσαν το ματς.

Στα τελευταία λεπτά οι διεθνείς έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, με τον Μυλωνάκη να φτάνει το παιχνίδι στα δύο γκολ τρία λεπτά πριν το τέλος (11-9). Οι Σέρβοι όμως δεν πανικοβλήθηκαν και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά με το τελικό 13-9. Οι Έλληνες θα διεκδικήσουν πλέον την 5η θέση στη διοργάνωση το Σάββατο (26/7, 14.30) με αντίπαλο την Κροατία.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 2-4, 2-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Σ.Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης, Τίγκας, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 4.

ΣΕΡΒΙΑ (Ν.Σάβιτς): Γ.Πιγιέτλοβιτς, Μάντιτς 2, Γκότσιτς, Σ.Ραντζέλοβιτς 1, Τσουκ 2, Ντ.Πιγιέτλοβιτς, Νίκιτς 2, Άλεκσιτς 2, Ράτζεν, Φιλίποβιτς 2, Πρλαΐνοβιτς 1, Μίτροβιτς 1.

Διαβάστε ακόμα…

Άγγιξε την ανατροπή αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε