Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Πράσινος… Αϊ Βασίλης ο Αμπέντ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χαρούμενες γιορτές θα κάνουν στον Παναθηναϊκό καθώς με δύο γκολ του Αμπέντ γύρισαν το παιχνίδι με την Ξάνθη στη Λεωφόρο (2-1). Υπέροχα και τα τρία γκολ του αγώνα. Δοκάρι είχε ο Ντίνας.

Το LIVE του αγώνα

Ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό και εξαιρετικά γκολ παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο “Απόστολος Νικολαϊδης”. Η Ξάνθη προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με το καταπληκτικό σουτ του Τριάδη, όμως η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση. Επτά λεπτά αργότερα ο Μέντες έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα και ο Ντίνας έδωσε έτοιμο γκολ για τον Αμπέντ και το 1-1.

Από κει και πέρα “πράσινοι” είχαν την υπεροχή και έχασαν ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με την κεφαλιά του Αμπέντ να φεύγει μόλις άουτ στο 35΄. Τελικά, δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 55΄ όταν ο Νάνο εκτέλεσε με πάσα το φάουλ και ο Αμπέντ με ένα εκπληκτικό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στη συνέχεια η Ξάνθη βγήκε στην επίθεση και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σολάρι στο 79΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα αρχικά ο Κλωναρίδης και στη συνέχεια ο Αμπέντ δεν μπόρεσαν κάτω από εξαιρετικές συνθήκες να κάνουν το 3-1. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, στο 89΄ο Ντίνας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσέμα.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου):
Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83′ Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες (73′ Δώνης), Ζέκα, Αμπέντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης (73′ Πράνιτς).

Ξάνθη (Μάουρερ):
Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Βάλλας, Παϊτό, Ντιέ (57′ Μάνταλος), Ντε Γκούζμνα, Τριάδης, Βασιλακάκης, Κάλβο (73′ Σολάρι), Σολτάνι.

Αλαφούζος: Γήπεδο 22.000 θέσεων και αδειοδότηση


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε