Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Premier League: LIVE η εξέλιξη αγώνων της Boxing Day

Premier League: LIVE η εξέλιξη αγώνων της Boxing Day

Ο μίνι… Γολγοθάς των γιορτών στην Premier League ξεκίνησε σήμερα με την παραδοσιακή αγωνιστική της Boxing day, καθώς η 26η Δεκεμβρίου είναι ημέρα καθαρά ποδοσφαιρική στην Αγγλία. Μεγάλες νίκες για όλα τα φαβορί.

Στα ματς που έγιναν, μεγάλες νίκες πήραν η Τότεναμ και η Άρσεναλ, ενώ απίστευτο ματς με 9 γκολ στο σύνολο έγινε ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ, με τους «πολίτες» να επικρατούν. Διπλό με μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Άστον Βίλα έκανε η Τσέλσι, ενώ αναπάντεχη εντός έδρας ήττα γνώρισε η Γουέστ Χαμ από την Σαουθάμπτον. 

Τα αποτελέσματα και τα γκολ της Boxing Day

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 2-3 ΤΕΛΙΚΟ

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 3-0 ΤΕΛΙΚΟ

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 6-3 ΤΕΛΙΚΟ

Νόριτς – Άρσεναλ 0-5 ΤΕΛΙΚΟ

Άστον Βίλα – Τσέλσι 1-3 ΤΕΛΙΚΟ

Το LIVE των αναμετρήσεων

ΓΚΟΛ! H Μάντσεστερ Σίτι μόλις στο 5ο λεπτό και αφού από νωρίς είχε «στριμώξει» την Λέστερ στα καρέ της, βρίσκει γκολ με ατομική προσπάθεια και υπέροχο σουτ του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Πρώτο τέρμα της Boxing Day. 

ΓΚΟΛ! Η Άρσεναλ ανοίγει νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό, το σκορ στην έδρα της Νόριτς με τον Σάκα και παίρνει το προβάδισμα.

ΓΚΟΛ! Η Σαουθάμπτον στο 8′ με τον Ιλιονούσι «παγώνει» τη Γουέστ Χαμ, ανοίγοντας το σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. 

ΓΚΟΛ! Καθαρίζει νωρίς το ματς η Σίτι όπως φαίνεται αφού διπλασιάζει τα τέρματά της με πέναλτι που κέρδισε ο Λαπόρτ και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαχρέζ.

Χάνει την ευκαιρία να μειώσει η Λέστερ με την τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μάντισον να σταματάει στο δοκάρι αφού βρήκε και ο Έντερσον τη μπάλα. 

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΕΤΙΧΑΝΤ! Στο 20′ και στο 25′ η Σίτι σκοράρει και ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 με Ντε Μπρόινε και ένα δεύτερο εύστοχο πέναλτι από τον Μαχρέζ

ΓΚΟΛ! Η Τότεναμ ανοίγει το σκορ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στο 32ο λεπτό, μετά από όμορφη συνεργασία Μόουρα και Κέιν και τον τελευταίο να εκτελεί. 

ΓΚΟΛ! Μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ του Κέιν, ο δημιουργός γίνεται σκόρερ,αφού ο Μόουρα σκοράρει για το 2-0 των «σπηρουνιών» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. 

Με 10 συνεχίζει η Κρίσταλ Πάλας λόγω αποβολής του Ζαχά και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα! 

ΓΚΟΛ! Η Άρσεναλ με τον Τίρνεϊ, που μπήκε από δεξιά στην περιοχή και έκανε διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, προηγείται 2-0 της Νόριτς εκτός έδρας. 

ΓΚΟΛ! Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Γουέστ Χαμ ισοφαρίζει με τον Αντόνιο, που μόλις είχε μπει στο ματς ως αλλαγή, στο 48′. 

ΓΚΟΛ και…. ΓΚΟΛ! Μέσα σε τρία λεπτά η Λέστερ μειώνει σε 4-2, αφού Ιχεανάτσο (56′) και Λούκμαν (59′) εκμεταλλεύονται λάθη της άμυνας της Σίτι και κάνουν το σκορ 4-2. 

ΓΚΟΛ! Η Σαουθάμπτον κόντρα στη ροή του ματς κερδίζει πέναλτι με τον Γουορντ-Πράους να ευστοχεί και να «παγώνει» εκ νέου της Γουέστ Χαμ. 2-1 μπροστά οι «άγιοι»

ΓΚΟΛ! Η Λέστερ μειώνει στο γκολ! 4-3 γίνεται το σκορ στο 63′ με τον Ιχεανάτσο να πάιρνει το ριμπάουντ από τρομερό σουτ του Μάντισον που βρήκε στο δοκάρι!

ΓΚΟΛ! Τρομερό ματς στο Ετιχάντ! Ο Λαπόρτ «ρεφάρει» για τα λάθη του στα πρώτα δύο γκολ και με κεφαλιά κάνει 5-3 το σκορ για την Σίτι στο 69′!

ΓΚΟΛ! Η Γουέστ Χαμ ισοφαρίζει σε 2-2 με δυνατό σουτ του Μπενραχμά στο 64! 

ΓΚΟΛ! Η Άρσεναλ «σφραγίζει» τη νίκη καθώς ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 κόντρα στη Νόριτς με τον Σάκα να σκοράρει ξανά. 

ΓΚΟΛ! Η Σαουιάμπτον με κεφαλιά του Γουόρντ Πράους φέρνει «τούμπα» το ματς και προηγείται ξανά στη έδρα της Γουέστ Χαμ, αυτή τη φορά με 2-3. 

ΓΚΟΛ! Ο Λούκας Μόουρα κάνει το 3-0 για την Τότεναμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και «τελειώνει» το ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται και με 10 παίκτες από το πρώτο μέρος. 

ΓΚΟΛ! Ο Λακαζέτ ευστοχεί σε πέναλτι στο 84ο λεπτό και κάνει το 4-0 για την Άρσεναλ κόντρα; στη Νόριτς, που από το 75΄αγωνίζεται και με το Τζόλη. 

ΓΚΟΛ! Η Σίτι κάνει το σκορ 6-3 με γκολ του Μαχρέζ στο 86′ σε ένα πραγματικά χορταστικό ματς.

ΓΚΟΛ! Πάρτι για την Άρσεναλ που με σκόρερ τον Πέπε κάνει το 5-0 στην έδρα της Νόριτς στο 90’+1′.

Σέντρα στην αναμέτρηση Άστον Βίλα – Τσέλσι

ΓΚΟΛ! Η Άστον Βιλα ανοίγει το σκορ στο 28′ με ένα αρκετά… τυχερό γκολ που χρεώνεται ως αυτογκόλ στον Τζέιμς

ΓΚΟΛ! Η Τσέλσι ισοφαρίζει άμεσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο στο 34′

ΓΚΟΛ! Η Τσέλσι με τον Λουκάκου να σκοράρει στο 56′ παίρνει κεφάλι στο σκορ στο Βίλα Παρκ

ΓΚΟΛ! Η Τσέλσι κάνει το σκορ 3-1 με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Λουκάκου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης. 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις