Site icon NewsIT

Premier League: Ασίστ ο Κώστας Τσιμίκας και τριάρα η Λίβερπουλ – «Απόδραση» στο 89′ για την Τσέλσι

19.02.2022 | 19:09
Premier League: Ασίστ ο Κώστας Τσιμίκας και τριάρα η Λίβερπουλ – «Απόδραση» στο 89′ για την Τσέλσι

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Norwich City - Anfield, Liverpool, Britain - February 19, 2022 Liverpool's Luis Diaz celebrates scoring their third goal with Kostas Tsimikas REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή κόντρα στη Νόριτς και πήρε τη νίκη με 3-1 στην 25η αγωνιστική της Premier League, μειώνοντας τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “κόκκινοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Ρασίτσα στο 48′, αλλά στο 64′ ο Τσιμίκας έδωσε την ασίστ στον Μανέ για την ισοφάριση και τρία λεπτά αργότερα, ο Σαλάχ ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Ντίαζ να “σφραγίζει” τη νίκη της ομάδας του στο 83′.

Για τη Νόριτς δεν αγωνίστηκαν οι Τζόλης και Γιαννούλης, με τον δεύτερο να βλέπει το παιχνίδι από τον πάγκο, ενώ ο Τσιμίκας έχασε και μία μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο του γκολ στην Premier League.

 

Από τα άλλα ματς, ξεχώρισε το διπλό της Τσέλσι με 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με τους “μπλε” του Λονδίνου να πετυχαίνουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 89ο λεπτό, με τον Ζίγιεκ.

Ο Μαροκινός επιθετικός είδε το VAR να του ακυρώνει ένα γκολ στο 75′, αλλά “χτύπησε” ξανά δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, που την φέρνει στην 3η θέση με 50 βαθμούς (57 έχει η Λίβερπουλ και 63 η Μάντσεστερ Σίτι).

 

Την 5άδα “άγγιξε” από την πλευρά της, η Άρσεναλ, με το 2-1 επί της Μπρέντφορντ. Ο Ροόυ στο 48′ και ο Σάκα στο 73′ πέτυχαν τα δύο γκολ της ομάδας του Αρτέτα, με τον Νόεργκαρντ να μειώνει στο τέλος, αλλά το αποτέλεσμα να μην αλλάζει.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version