Site icon NewsIT

Premier League: “Αυτοκτόνησε” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ετοιμάζεται για “τελικό” Champions League (video)

22.07.2020 | 22:09
Premier League: “Αυτοκτόνησε” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ετοιμάζεται για “τελικό” Champions League (video)

Soccer Football - Premier League - Manchester United v West Ham United - Old Trafford, Manchester, Britain - July 22, 2020 West Ham United's Michail Antonio celebrates scoring their first goal with teammates, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Pool via REUTERS/Clive Brunskill EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ στο “Όλντ Τράφορντ” και έχασε σημαντική ευκαιρία να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που αποκλείστηκε και στο Κύπελλο Αγγλίας από την Τσέλσι, έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι που έκανε ο Πογκμπά στο 45′ (σκόραρε ξανά ο Αντόνιο) και παρότι ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (51′) με τον Γκρίνγουντ, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Η Γιουνάιτεντ έμεινε έτσι στους 63 βαθμούς και την 4η θέση της Premier League, μαζί με την Τσέλσι (με παιχνίδι λιγότερο όμως), ενώ στους 62 βαθμούς είναι η Λέστερ, η οποία και την υποδέχεται πια στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε έναν “τελικό” για την έξοδο στο Champions League. Αντίθετα, η Γουέστ Χαμ με το βαθμό της ισοπαλίας παρέμεινε και μαθηματικά στην πρώτη κατηγορία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version