Site icon NewsIT

Premier League: Φοβερό σενάριο για επανέναρξη γεμάτη αγώνες

12.04.2020 | 20:16
Premier League: Φοβερό σενάριο για επανέναρξη γεμάτη αγώνες

FILE PHOTO: Soccer Football - Premier League - Manchester United v Watford - Old Trafford, Manchester, Britain - February 23, 2020 General view of a match ball held by Manchester United's David de Gea during the warm up before the match Action Images via Reuters/Lee Smith/EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details./File Photo

Ένα νέο σενάριο για την επανέναρξη της Premier League στην Αγγλία, προμηνύει συνεχόμενους αγώνες μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να ολοκληρωθεί πιο εύκολα η σεζόν.

Η Premier League είναι ένα από τα πρωταθλήματα που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα και με τους χορηγούς για την αναβολή των αγώνων και όλοι θα ήθελαν ιδανικά να βρεθεί ένας τρόπος να “κλείσει” σωστά η σεζόν.

Μεταξύ των σεναρίων για την επανέναρξη των αγώνων λοιπόν, είναι και αυτό για ένα “TV Event”, το οποίο και περιλαμβάνει συνεχόμενους αγώνες, ακόμη και σε ένα γήπεδο, το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, ώστε να αντιμετωπιστεί η “πίεση” χρόνου.

Με βάση τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, θα μπορούσαν να γίνονται ακόμη και τέσσερις αγώνες σε μία μέρα στο ίδιο γήπεδο, σε ένα φοβερό event που θα έδινε τη δυνατότητα και στον κόσμο να… χορτάσει μπάλα μέσα σε λίγες μέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version