Site icon NewsIT

Premier League: Η Λίβερπουλ εύκολα με 3-0 τη Μπρένφορντ, μείωσε τη διαφορά από τη Σίτι

16.01.2022 | 18:27
Premier League: Η Λίβερπουλ εύκολα με 3-0 τη Μπρένφορντ, μείωσε τη διαφορά από τη Σίτι

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Brentford - Anfield, Liverpool, Britain - January 16, 2022 Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain celebrates scoring their second goal with Roberto Firmino as Brentford's Sergi Canos looks dejected REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην Μπρέντφορντ και πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-0 επί της Μπρέντφορντ, μείωσε τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άργησε να βρει το πρώτο γκολ, αλλά ο Φαμπίνο έλυσε το… γόρδιο δεσμό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι Τσάμπερλεϊν και Μιναμίνο “καθάρισαν” το ματς στο δεύτερο μέρος.

Η Λίβερπουλ έφθασε έτσι τους 45 βαθμούς και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με -11 από τους “Πολίτες” στην πρώτη θέση, αλλά και με παιχνίδι λιγότερο. Η Μπρέντφορντ από την πλευρά της έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη, αλλά παραμένει στο +10 από τη 18η Νόριτς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version