Σάββατο, 19 Οκτ.
17oC Αθήνα

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή την Μπρέντφορντ, «άλωσε» το Νιούκαστλ η Μπράιτον

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή την Μπρέντφορντ, «άλωσε» το Νιούκαστλ η Μπράιτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-1 την Μπρέντφορντ στο «Old Trafford» με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ανατροπή χάρη στα γκολ των Γκαρνάτσο και Χόϊλουντ. Σπουδαία εκτός έδρας τρίποντο για την Μπράιτον η οποία νίκησε 1-0 την Νιούκαστλ και ανέβηκε στην 5η θέση της Premier League.

Τρίποντο φάρμακο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπρέντφορντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους κέρδισαν 2-1 τους Λονδρέζους παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και έδειξαν πως στο «Old Trafford» υπάρχει ακόμη ζωή.

Ο Πίνοκ στο 45+5 είχε κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, με την Γιουνάιτεντ να ισοφαρίζει στο 47΄με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ο Αργεντινός εξτρέμ έδωσε το σύνθημα ανατροπής, με τον Ράσμους Χοϊλουντ στο 62΄να κάνει το 2-1.

Με αυτό το τρίποντο η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 11 πόντους και βρίσκεται στην 10η θέση της Premier League.

Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Μπράιτον, με τους «γλάρους» να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Νιούκαστλ εκτός έδρας.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 35΄με τον Ντάνι Γουέλμπεκ, ένα τρίποντο με το οποίο η Μπράιτον σκαρφαλώνει στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 15 βαθμούς, 3 περισσότερους από την Νιούκαστλ.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (19/10/24) στην Premier League

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 4-1

Φούλαμ-Άστον Βίλα 1-3

Ίπσουιτς-Έβερτον 0-2

Μάντσεστερ Γ.-Μπρέντφορντ 2-1

Νιούκαστλ-Μπράιτον 0-1

Σαουθάμπτον-Λέστερ 2-3

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 19:30

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις