Site icon NewsIT

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κλείδωσε» το Europa League με το 3-0 επί της Μπρέντφορντ

02.05.2022 | 23:58
Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κλείδωσε» το Europa League με το 3-0 επί της Μπρέντφορντ

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Brentford - Old Trafford, Manchester, Britain - May 2, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their second goal later disallowed after a VAR review REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει ξανά δίχτυα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 της Μπρέντφορντ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στη σεζόν για την Premier League.

Ο Μπρούνο Φερνάντες άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης από γύρισμα του Ελάνγκα, με τον έτερο Πορτογάλο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος στο 61′.

Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Βαράν με ωραίο γυριστό σουτ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “κλείδωσε” ουσιαστικά τη συμμετοχή της στο Europa League της επόμενης περιόδου, αφού βρίσκεται στην 6η θέση με +8 από την 7η Γουέστ Χαμ, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version