Site icon NewsIT

Premier League: Η Τόττεναμ νίκησε με 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή

19.02.2022 | 21:58
Premier League: Η Τόττεναμ νίκησε με 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur - Etihad Stadium, Manchester, Britain - February 19, 2022 Tottenham Hotspur's Harry Kane celebrates scoring their second goal Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. TPX IMAGES OF THE DAY

Η Τότεναμ υποχρέωσε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη της ήττα μετά από 15 αγώνες και με το 3-2 έβαλε ξανά “φωτιά” στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Το παιχνίδι στο Έτιχαντ ήταν ματσάρα και είχε συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, με τους “πετεινούς” να ανοίγουν το σκορ με τον Κολουσέφσκι μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα και να ακολουθεί… πολιορκία από τους “Πολίτες”.

Ο Γκουντογκάν ισοφάρισε έτσι στο 33′, αλλά ο Κέιν “χτύπησε” στο 59΄και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, για να οδηγηθεί η αναμέτρηση σε ένα μυθικό φινάλε. Ο Μαχρέζ φάνηκε να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στη Σίτι, με πέναλτι που εκτέλεσε στο 92′, αλλά ο αρχηγός της Τότεναμ είχε διαφορετική άποψη και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Τότεναμ πλησίασε έτσι την πρώτη 5άδα της βαθμολογίας στην Premier League και έκανε… δώρο στη Λίβερπουλ, η οποία είναι πια στο -6 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version