Site icon NewsIT

Premier League: «Κόλλησε» η Άρσεναλ και «χάλασε» το σερί (video)

15.01.2021 | 00:21
Premier League: «Κόλλησε» η Άρσεναλ και «χάλασε» το σερί (video)

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Crystal Palace - Emirates Stadium, London, Britain - January 14, 2021 Crystal Palace's Wilfried Zaha reacts on the ground alongside Arsenal's David Luiz Pool via REUTERS/Alastair Grant EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Μετά από τρεις σερί νίκες στην Premier League, η Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο “Emirates” και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο της θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο παιχνίδι των “κανονιέρηδων” στο γήπεδο τους που δεν καταφέρνουν να σκοράρουν μετά από 80 ολόκληρα 90λεπτα, γεγονός που έβαλε τέλος σε ένα ακόμη σερί της ομάδας.

Η Άρσεναλ κινδύνεψε μάλιστα και με ήττα στο ματς, αλλά ο Λένο ήταν σε καλή βραδιά και σταμάτησε τον Μπεντέκε στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αρτέτα πήρε μόνο ένα βαθμό, έφθασε τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στο -6 από τα “εισιτήρια” για την Ευρώπη.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version