Site icon NewsIT

Premier League – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η αδιανόητη απόκρουση του Ντε Χέα και το «τρύπημα» του Σα

29.08.2021 | 20:47
Premier League – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η αδιανόητη απόκρουση του Ντε Χέα και το «τρύπημα» του Σα

Soccer Football - Premier League - Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Molineux Stadium, Wolverhampton, Britain - August 29, 2021 Manchester United's David de Gea reacts Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το διπλό από το “Μολινό” παρότι “πιέστηκε” ιδιαίτερα από τη Γουλβς και χρειάστηκε εξαιρετικές επεμβάσεις και από τον Ντε Χέα για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έκανε και μία από τις αποκρούσεις της σεζόν στο 69ο λεπτό του αγώνα, καθώς πεσμένος στο έδαφος κατάφερε να βάλει το χέρι του και να αποσοβήσει ένα σίγουρο γκολ από το ένα μέτρο.

Την ίδια ώρα, ο αντίπαλος τερματοφύλακας και πρώην του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, συνεχίζει τις γκέλες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τη Γουλβς, αφού φέρει σημαντική ευθύνη για το γκολ του Γκρίνγουντ που έκρινε την αναμέτρηση.

Η αδιανόητη απόκρουση του Ντε Χέα

Το «τρύπημα» του Σα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version