Site icon NewsIT

Premier League: Νέα «σφαλιάρα» για τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Έβερτον (video)

20.02.2021 | 22:00
Premier League: Νέα «σφαλιάρα» για τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Έβερτον (video)

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Everton - Anfield, Liverpool, Britain - February 20, 2021 Liverpool's Thiago Alcantara reacts Pool via REUTERS/Laurence Griffiths EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Λίβερπουλ δεν λέει να σηκώσει… κεφάλι στην Premier League και γνώρισε “καθαρή” ήττα και στο τοπικό ντέρμπι της πόλης από την Έβερτον με 2-0.

Ο Ριτσάρλισον μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ και ο Σίγκουρτσον με πέναλτι στο 83′ “σφράγισε” τη μεγάλη νίκη των “ζαχαρωτών” στο Άνφιλντ, η οποία ήταν και η πρώτη μετά από 23 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στην έδρα των “κόκκινων”.

Η Λίβερπουλ έμεινε έτσι στην 6η θέση της βαθμολογίας στην Premier League, έχοντας μόλις 40 βαθμούς μετά από 25 αγώνες, όσους έχει και η Έβερτον με ένα ματς λιγότερο.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version