Site icon NewsIT

Premier League: Νέο “έγκλημα” με το VAR προκάλεσε την αντίδραση του Μουρίνιο (video)

02.07.2020 | 21:33
Premier League: Νέο “έγκλημα” με το VAR προκάλεσε την αντίδραση του Μουρίνιο (video)

Soccer Football - Premier League - Sheffield United v Tottenham Hotspur - Bramall Lane, Sheffield, Britain - July 2, 2020 Sheffield United manager Chris Wilder and Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho before the match, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Oli Scarff/Pool via REUTERS EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Το έχει η μοίρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να πρωταγωνιστεί στα… εγκλήματα του VAR, αλλά αυτή τη φορά ήταν η ίδια ευνοημένη από την απόφαση του διαιτητή στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ισοφάρισε σε 1-1 στο 33ο λεπτό του αγώνα με τον Κέιν, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι του Λούκας Μόουρα στην αρχή της φάσης.

Απίστευτη φάση “σκάνδαλο” στην Premier League: Μπήκε στα δίχτυα με τη μπάλα και το VAR δεν το είδε ποτέ (video)

Τα ριπλέι όμως δεν έδειξαν ξεκάθαρα να έχει ακουμπήσει η μπάλα στο χέρι του Μόουρα, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν μοιάζει να υπάρχει κάτι επιλήψιμο, γεγονός που προκαλεί απορίες για την απόφαση του διαιτητή. Ο ίδιος ο Μουρίνιο μάλιστα ήταν εμφανώς εκνευρισμένος από τον ρέφερι, που ακύρωσε το γκολ της Τότεναμ.

Η φάση που έκανε έξαλλο και τον Μουρίνιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version