Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Premier League: Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της η Άρσεναλ – Υπερηχητικός Χάαλαντ στην «εξάρα» της Μάντσεστερ Σίτι

Premier League: Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της η Άρσεναλ – Υπερηχητικός Χάαλαντ στην «εξάρα» της Μάντσεστερ Σίτι
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή Premier League επικρατώντας με 2-1 της Άστον Βίλα, έχοντας πετύχει το απόλυτο στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Ο Έρλιγκ Χάαλαντ σημείωσε άλλο ένα χατ τρικ στην επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νότιγχαμ με 6-0.

Η Άστον Βίλα έφτασε κοντά στο να αναγκάζει την Άρσεναλ στην πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δείχνει να αντιδράει σε κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Οι κανονιέρηδες προηγήθηκαν με γκολ του Ζεσούς στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυριαρχούσαν δημιουργώντας παράλληλα σωρεία ευκαιριών.

Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Ντούγκλας Λουίζ (μπήκε στο 73΄) ισοφάρισε προσωρινά για την Άστον Βίλα, αλλά οι Λονδρέζοι απάντησαν άμεσα με τον Μαρτινέλι (77΄) και πήραν το «τρίποντο», παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φοβερός και τρομερός ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο ξεκίνημα του στην Premier League. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το χατ τρικ επί της Κρίσταλ Πάλας πριν από τέσσερις ημέρες (27/08), πέτυχε σε δεύτερη σερί αγωνιστική άλλα τρία γκολ, αυτή την φορά επί της Νότιγχαμ, οδηγώντας τους «Πολίτες» σε άνετη επικράτηση στο «Ετιχαντ» με 6-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ που δεν κατάφερε να περιορίσει την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ιδιαίτερα το Νορβηγό φορ, ο οποίος σκοράρει.. κατά ριπάς, καθώς βρήκε δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και για 9η από την έναρξη της περιόδου,γράφοντας ιστορία αφού γίνεται ο πρώτος επιθετικός ο οποίος σκοράρει 9 γκολ σε 5 μόλις αγωνιστικές στη Premier League.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις