Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Roland Garros: Σφιόντεκ και Γκοφ αποτελούν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών στις γυναίκες

Roland Garros: Σφιόντεκ και Γκοφ αποτελούν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών στις γυναίκες
Reuters

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στη WTA, Ίγκα Σφιόντεκ, έκανε “προπόνηση” κόντρα στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα και πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros. Αντίπαλός της η Κοκό Γκόφ, που νίκησε με ανατροπή την Ονς Ζαμπέρ.

Φιξαρίστηκε ο πρώτος ημιτελικός του Roland Garros στις γυναίκες, μετά τους αγώνες της Τρίτης (04.06.2024). Ίγκα Σφιόντεκ και Κκό Γκοφ θα δώσουν “μάχη” για μια θέση στον τελικό του παρισινού Grand Slam.

Η Κόκο Γκοφ έγινε χρονικά η πρώτη τενίστρια που εξασφάλισε την παρουσία της στην τετράδα του Roland Garros. Η 20χρονη Αμερικανίδα (Νο3 στον κόσμο), φιναλίστ του τουρνουά το 2022, ξεπέρασε την απώλεια του πρώτου σετ και επικράτησε στον προημιτελικό της Τυνήσιας, Ονς Ζαμπέρ 4-6, 6-2, 6-3, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί, θα βρεθεί απέναντί στην κάτοχο του τίτλου και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ιγκα Σφιόντεκ (ΦΩΤΟ). Η Πολωνή είχε ένα άνετο μεσημέρι κόντρα στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα, χάνοντας μόλις 2 game.

Η Σφιόντεκ χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 4 λεπτά για να επικρατήσει με 2-0 σετ (6-0, 6-2) και να περάσει στα ημιτελικά του Roland Garros.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις