Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ρωσία – Νότια Κορέα 1-1: Έγινε της… αλλαγής! (VIDEO)

Ρωσία – Νότια Κορέα 1-1: Έγινε της… αλλαγής! (VIDEO)

Γρήγορα θα ξεχάσουν την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, Ρωσία και Νότια Κορέα, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι αλλαγές των δυο προπονητών έκριναν το σκορ.

Το ματς στο Αρένα Πάνταναλ της Κουϊάμπα δεν ήταν καλό. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, τους Ρώσουν να έχουν την κατοχή και τους Κορεάτες να… περιμένουν.


Στο 60’ ο Καπέλο αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι Τζαγκόεφ, αλλά μόνος του δεν έφερε την άνοιξη για τη Ρωσία. Και αφού η «αρκούδα» δε μπορούσε να… δαγκώσει, οι Κορεάτες κατάλαβαν ότι ο Ακινφέεφ δεν το… είχε με τα σουτ. Και έτσι τον απείλησαν. Στο 68’ ο τερματοφύλακας της Ρωσίας έκανε το λάθος (η μπάλα του έφυγε από τα χέρια) και ο Κέουν Χου Λι χρίστηκε σκόρερ.


Ο Καπέλο έβγαλε κι άλλον… άστο από το μανίκι του: ο Αλεξάντρ Κερζάκοφ μπήκε στο ματς στο 71’ και τρία λεπτά αργότερα σκόραρε κι έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Οτσόα σταμάτησε την Βραζιλία

Η άσεμνη χειρονομία του Μεϊρέλες στον διαιτητή (ΦΩΤΟ)

Συγκλονισμένη η οικογένεια του σατανιστή της Γλυφάδας – Τι αποκαλύπτουν ο πατέρας και ο αδερφός του 21χρονου που θυσίασε την άστεγη

Έφαγαν δίπλα δίπλα Σαμαράς με Σόιμπλε

Πως θα ρυθμιστούν τα “κόκκινα δάνεια” – 22 τρόποι για να κάνετε ρύθμιση

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε