Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Σάντος: Στο τέλος θα προκριθούμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω των μπαράζ εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βοσνίας γιατί κατάφερε να μαζέψει 25 βαθμούς, το πάλεψε μέχρι τέλους και κατάφερε να προκριθεί. Είχαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τους Βόσνιους εδώ πέρα, αλλά αυτό πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας τώρα, γιατί έχουμε μπροστά μας τα μπαράζ.

Μέχρι το τέλος πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε απευθείας, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε. Αν μου έλεγε κάποιος όταν ξεκινούσαμε πως με 25 βαθμούς δεν θα τερματίζαμε πρώτοι δεν θα τον πίστευα. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι πιθανοί μας αντίπαλοι, να δουλέψουμε με μεθοδικότητα και είμαστε αισιόδοξοι πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε να προκριθούμε.

Πάνω απ’ όλα πιστεύω στη δουλειά, στο πάθος και στη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα δώσουν και την ψυχή τους για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος”.

Στα μπαράζ… αγκομαχώντας η Εθνική – Δεν ήρθε το “δώρο” απ΄την Λιθουανία (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε