Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

Σε δίκη για απάτη ο Μέσι!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για φοροδιαφυγή θα βρεθεί Λιονέλ Μέσι καθώς ο δικαστής της Γκαβά, της Βαρκελώνης, απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Αν και ο Εισαγγελέας υποστήριξε την έφεση που κατατέθηκε από τον Λιονέλ Μέσι για τα τρία αδικήματα φοροδιαφυγής που κατηγορείται με την δικαιολογία ότι “δεν υπάρχουν ενδείξεις για την παράβαση κανενός αδικήματος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή”, ο δικαστής θεώρησε πως αυτή είναι μία  υποκειμενική άποψη πως ο Μέσι βρισκόταν στο περιθώριο της οικονομικής, και δικονομικής διαχείρισης των εσόδων που γεννούσε η δραστηριότητά του.

Ο δικαστής επίσης απέρριψε το αίτημα του Μέσι για να καταθέσουν ως μάρτυρες ο Αλφόσνο Νεμπότ, σύμβουλος των εταιριών του, ο δικηγόρος, Άνχελ Χουαρέθ και ο Ραούλ Σανιελί, μέλος της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, καθώς θεωρεί ότι η κατάθεση τους δεν είναι σχετική με την υπόθεση.

Πλέον, ο Μέσι και ο πατέρας του, Χόρχε κατηγορούνται από τις ισπανικές αρχές για φοροδιαφυγή ύψους άνω των 4 εκατ. ευρώ την περίοδο 2007-2009 και θα λογοδοτήσουν στο δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε