Αθλητικά

Serie Α, Μίλαν – Ρόμα 3-1: Πήρε το ντέρμπι και πλησίασε την Ίντερ

Η Μίλαν επικράτησε εντός έδρας της Ρόμα με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Serie A και πλησίασε στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Ίντερ.

Οι ροσονέρι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, ωστόσο κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρόμα, παραμένοντας στο κυνήγι του τίτλου.

Η Μίλαν προηγήθηκε στο 8′ με πέναλτι του Ολιβιέ Ζιρού, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της στο 17′ με τον Ζούνιορ Μεσίας.

Η Ρόμα αντέδρασε και μείωσε με τον Έιμπραχαμ στο 40′, ενώ απείλησε σημαντικά για την ισοφάριση στην επανάληψη, αλλά έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρικ Κάρσντορπ.

Με παίκτη παραπάνω, η Μίλαν ήταν ανώτερη, είχε δοκάρι με φάουλ του Αλεσάντρο Φλορέντζι στη φάση της αποβολής και στο 82′ ο Λεάο πήρε την μπάλα από διώξιμο του Κρις Σμόλινγκ και έγραψε το τελικό 3-1. 

Να σημειωθεί ότι στο φινάλε του αγώνα ο Ρουί Πατρίσιο έπιασε πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Τα γκολ του αγώνα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Κέντρικ Ναν MVP της Euroleague
O Αμερικανός κέρδισε την ψηφοφορία από φιλάθλους, Media, αρχηγούς και προπονητές των 18 ομάδων της διοργάνωσης
Ο Κέντρικ Ναν 3