Κυριακή, 25 Αυγ.
33oC Αθήνα

Σοκ με Φούλοπ! – Υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, Μάρτιν Φούλοπ, που μόλις πριν λίγες μέρες αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το χέρι.

Η είδηση με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Φούλοπ κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς ο Ούγγρος είχε αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ στο BBC ενώ αναφορά στο θέμα κάνει και η FIFA.

“Είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψω σε μερικούς μήνες πιο δυνατός. Ψυχικά και σωματικά θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο…”, δήλωσε ο Φούλοπ στον αγγλικό Τύπο.

Σύμφωνα με το BBC, οι γιατροί εντόπισαν κακοήθη όγκο στο χέρι του Φούλοπ τον Απρίλιο και αυτός ήταν ο λόγος που υποβλήθηκε άμεσα σε σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Ο Ούγγρος απουσίασε από πολλά ματς του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στη δράση για τον τελικό Κυπέλλου και τα πλέι οφ.

Μετά όμως και την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, έφυγε εσπευσμένα για την Αγγλία προκειμένου να υποβληθεί στην επέμβαση αφαίρεσης του όγκου.

“Στην Ελλάδα τα πήγα πολύ καλά. Είχα σημαντικές προτάσεις για το μέλλον μου, αλλά τώρα δεν μπορώ να σταθώ σε αυτά. Είναι σημαντικό να προπονηθώ όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύουν και οι γιατροί ότι θα μου κάνει καλό. Είμαι ευγνώμων σε όλο τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται με μηνύματα,” τόνισε ο Φούλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάντερλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε