Site icon NewsIT

Super Cup: Αυτοί είναι οι διαιτητές των ημιτελικών Περιστέρι – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

29.09.2023 | 11:05
Super Cup: Αυτοί είναι οι διαιτητές των ημιτελικών Περιστέρι – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση από την οποία προέκυψαν οι διαιτητές για τους ημιτελικούς του Super Cup στο μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το διήμερο (29-30/09) στη Ρόδο.

Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν έφτασε στο ελληνικό μπάσκετ με τη διεξαγωγή του Super Cup. Ανήμερα των ημιτελικών, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις δυο αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ, δηλαδή οι τέσσερις πρώτες ομάδες του προηγούμενου πρωταθλήματος της Basket League, βρίσκονται στη Ρόδο, όπου θα διεξαχθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Super Cup.

Στο κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας, την Παρασκευή (29/9), Περιστέρι και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό στις 17:00, ενώ στις 20:30 ακολουθεί ο ημιτελικός ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Το Σάββατο (30/9), ο «μικρός» τελικός θα αρχίσει στις 17:00, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 20:30. Οι αγώνες του Super Cup 2023 θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό θα διαιτητεύσουν οι Τσαρούχα, Συμεωνίδης και Τζιοπάνος με τον Τσιμπούρη επιλαχόντα αν συμβεί κάτι, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα διαιτητεύσουν οι Παπαπέτρου, Τσολάκος, Καρπάνος, με τον Χριστινάκη επιλαχόντα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version