Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Super League: Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και Άρης μπαίνουν στη δράση

Super League: Ολυμπιακός  Παναθηναϊκός και Άρης μπαίνουν στη δράση
ΦΩΤΟ Intime

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική της Super League, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη να ρίχνονται στη μάχη με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Ιδιαίτερα χορταστικός είναι ο  μέχρι στιγμής απολογισμός της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αφού Παρασκευή και Σάββατο μπήκαν 14 γκολ, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει  τον Ιωνικό στη Λεωφόρο (20:00) με στόχο να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Europa Conference από τη Σλάβια Πράγας και να πάρει τους τρεις βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα , έχοντας ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του για την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός έχει ιδιαίτερα θετική προϊστορία απέναντι στους Νικαιώτες, αφού σε 17 παιχνίδια ως γηπεδούχος έχει επικρατήσει στα 16 από αυτά.

Λίγο αργότερα ο Άρης υποδέχεται τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό Κλεάνθης Βικελίδης με στόχο το τρίποντο που θα τον κάνει να ξεχάσει τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να ξεκινήσει με νίκη μπροστά στον κόσμο του τις υποχρεώσεις του για τη Super League 1.

Χρόνο συμμετοχής δεν αποκλείεται να πάρει και ο Ζερβίνιο ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή του Χερμάν Μπούργος.

Την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής κλείνει ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει στις 22:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι Πειραιώτες στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στη Super League, αναζητούν την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν, αφού έχει προηγηθεί μια ήττα και τέσσερις ισοπαλίες στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, ενώ θέλουν να διώξουν και τα σύννεφα αμφισβήτησης μετά τις τελευταίες προβληματικές εμφανίσεις.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν μπορεί να υπολογίζει στον διακριθέντα του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού Χουάνγκ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε, με τον Νότιο Κορεάτη  να κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στη ρεβάνς της Πέμπτης με τους Κύπριους για το Europa League. Απόντες επίσης για τους Πειραιώτες θα είναι οι οι Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες, Μαντί , Αμπουμπακάρ Καμαρά και Κανέ.

Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι θέλουν να βάλουν πλώρη για το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, μετρούν εφτά ισάριθμες νίκες με την ομάδα των Ιωαννίνων η οποία δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του Ροσέρο λόγω τραυματισμού.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις