Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Super League: Οριστική απόφαση για συμμετοχή τεσσάρων ομάδων στα πλέι οφ

Super League: Οριστική απόφαση για συμμετοχή τεσσάρων ομάδων στα πλέι οφ

Η Super League ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα της σεζόν 2024/25 θα διεξαχθεί με πλέι οφ τεσσάρων ομάδων αντί για έξι, στο πλαίσιο του νέου φορμάτ που ψηφίστηκε. 

Τα πλέι οφ της Super League θα έχουν άλλη μορφή, καθώς μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα διεξάγονται με τέσσερις ομάδες αντί για έξι.

Κάπως έτσι οι τέσσερεις πρώτοι στην βαθμολογία της κανονικής διάρκειας, με τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, θα ρίχνονται στη «μάχη» των πλέι οφ, με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα οι ομάδες από την 5η έως και την 8η θα διεκδικήσουν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε ένα ξεχωριστό μίνι πρωτάθλημα.

Μέχρι και τη φετινή σεζόν, στα πλέι οφ συμμετείχαν οι ομάδες από την 1η έως και την 6η θέση, ωστόσο αυτό πλέον άλλαξε, με τη σεζόν 2024/25 να είναι η πρώτη που θα ισχύσει το νέο φορμάτ.

Η ανακοίνωση της Super League

Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις