Τρίτη, 10 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Superleague 1: Τρίτη αγωνιστική στα play off με μεγάλα ματς σε «Καραϊσκάκης» και Λεωφόρο

Superleague 1: Τρίτη αγωνιστική στα play off με μεγάλα ματς σε «Καραϊσκάκης» και Λεωφόρο
Intime.gr

Με δύο ντέρμπι επιστρέφουν τα Play Off της Superleague 1, μετά τη διακοπή, για τα ματς των εθνικών ομάδων. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον… ευρωπαίο ΠΑΟΚ και ο Άρης παίζει στο “Βικελίδης” με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι αναμετρήσεις θα έχουν LIVE ενημέρωση από το Newsit.gr.

Τελευταίο χρονικά ματς για την 3η αγωνιστική των play off της Superleague 1, αλλά και πιο… λαμπερό, αυτό που διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ωστόσο προέρχονται από ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και έχουν… μπροστά τους και τις διπλές αναμετρήσεις με τους Θεσσαλονικείς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε μια διαρκή αναστάτωση, ωστόσο, βρίσκεται και η ΑΕΚ. Η ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ έχουν παρατείνει το κακό κλίμα στην ομάδα. Παρ’ όλ’ αυτά, ο «Δικέφαλος» παραμένει στην τρίτη θέση, έστω και με βραχεία κεφαλή, κι εξακολουθεί να ορίζει τη μοίρα του.

Για να μην έρθει, όμως, σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα πρέπει να υποχρεώσει τον Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη του ήττα απέναντι στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει το αήττητο του απέναντι στην ΑΕΚ στα 13 ματς. Η τελευταία νίκη της Ένωσης ήταν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, το Φεβρουάριο του 2018. Μόνο στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ στα 12 τελευταία παιχνίδια. Τελευταία της νίκη της Ένωσης ήταν στις 4 Φεβρουαρίου 2018, 2-1 στο “Καραϊσκάκης”.

Στο «Απόστολος Νικολαϊδης», τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πήραν μεν τον βαθμό στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, ωστόσο χρειάζονται κάτι… παραπάνω για να τερματίσουν τρίτοι.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, έχει αποδείξει πως με τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αφήνει κανένα ματς στη μοίρα του. Ακόμα κι αν η διαφορά τους από την κορυφή είναι στο 10 βαθμούς, ακόμα κι αν μπροστά τους οι «ασπρόμαυροι» έχουν το ιστορικό ματς-πρόκληση κόντρα στη Μαρσέιγ (Πέμπτη 7/4, 22:00 – «Βελοντρόμ») για τα προημιτελικά του ConferenceLeague.

Στo τρίτο ματς της αγωνιστικής, αλλά πρώτο χρονικά, ο Άρης κοντράρεται στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από το εκκωφαντικό 0-5 με το οποίο είχε λήξει ο αγώνας της κανονικής διάρκειας, με τους «κίτρινους» να φιλοδοξούν να πάρουν ρεβάνς από τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ανεβαίνοντας παράλληλα – έστω κι αν είναι για μερικές ώρες – στην τρίτη θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για το ConferenceLeague.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά νίκησε τον Άρη και στα δυο ματς της κανονικής περιόδου, προέρχεται από ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και έχει κάθε λόγο να… ονειρεύεται για έξοδο στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Superleague 1

17:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

19:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

20:00 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις