Αθλητικά

Superleague 2: Επικυρώθηκε ο πρωταθλητής και η ομάδα για το μπαράζ ανόδου

Το Δ.Σ. της Superleague 2 ψήφισε για την οριστική διακοπή της φετινής διοργάνωσης και επικύρωσε την τρέχουσα βαθμολογία, ορίζοντας την πρωταθλήτρια ομάδα αλλά και το ποια θα παίξει στο μπαράζ ανόδου στη Superleague.

Η Superleague 2 επικύρωσε την τρέχουσα βαθμολογία του πρωταθλήματος -μέχρι τη στιγμή που ο κορονοϊός έβαλε… στον πάγο το πρωτάθλημα- δίνοντας τον τίτλο και την άνοδο στη μεγάλη” κατηγορία στον πρωτοπόρο, ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι, ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα, Απόλλων Σμύρνης, θα είναι η ομάδα που θ αγωνιστεί στο μπαράζ ανόδου με τον προτελευταίο της Superleague.

Να αναφέρουμε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, ένα αίτημα που θα κατατεθεί και επίσημα στον Βαγγέλη Γραμμένο από working group που θα έχει συνάντηση μαζί του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ