Αθλητικά

Superleague: Αυτοί είναι οι διαιτητές στην πρεμιέρα των πλέι οφ και πλέι άουτ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τα πρώτα παιχνίδια στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Superleague, τα οποία και ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όπως αναμενόταν, όλοι οι διαιτητές στα πλέι οφ είναι ξένοι, όπως και στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, ενώ στα πλέι άουτ τοποθετήθηκαν Έλληνες ρέφερι.

Οι διαιτητές σε πλέι οφ και πλέι ουτ

Σάββατο 20/03
15:00 Απόλλων-ΑΕΛ: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Κουρομπύλια, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Μανούχος, Κωνσταντίνου)

17:15 Βόλος-ΟΦΗ: Καραντώνης (Λ.Δημητριάδης, Χριστάκογλου, 4ος Τζήλος, VAR: Παπαδόπουλος, Μ.Δημόπουλος)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Ευαγγέλου (Νικολαΐδης, Ψαρρής, 4ος Σκουλάς, VAR: Φωτιάς, Σπυρόπουλος)

19:30 Παναιτωλικός-Λαμία: Κουτσιαύτης (Μπουξμπάουμ, Καραγκιζόπουλος, 4ος: Παπαπέτρου, VAR: Διαμαντόπουλος, Παπαδάκης)

Κυριακή 21/03
15:00 Αστέρας-Παναθηναϊκός: Νόμπρε (Αλεξέας, Απτόσογλου, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Εστέβες, Μπαλτάς)

17:15 Ολυμπιακός-Άρης: Κέλετ (Χούμελγκααρντ, Σόρενσεν, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Πούτρος, Πετρόπουλος)

19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Νταμπάνοβιτς (Μεϊντάνας, Νικολακάκης, 4ος Τζοβάρας, VAR: Βιντούλιν, Φωτόπουλος)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα