Αθλητικά

Superleague: Ξαφνικό τέλος για τον πρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη

H Superleague ανακοίνωσε ότι στη συνεδρίαση του δ.σ. της, ο πρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του.

Ο Μπουτσικάρης είχε αναλάβει την προεδρία της Λίγκας τον Ιούνιο του 2020, μετά από πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της οποίας και υπήρξε στέλεχος τα προηγούμενα χρόνια.

Ο ίδιος θεώρησε όμως ότι ο “κύκλος” του έκλεισε ήδη στη Superleague και έτσι παραιτήθηκε ουσιαστικά από τη θέση.

Θα παραμείνει πάντως δε αυτή μέχρι τις εκλογές για τον αντικαταστάτη του, οι οποίες και πρότεινε να πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα