Σάββατο, 17 Αυγ.
36oC Αθήνα

Superleague: Ντέρμπι… επιβίωσης στο ΟΑΚΑ – Πρεμιέρα για Ατρόμητο και Ξάνθη στα Play Out

Superleague: Ντέρμπι… επιβίωσης στο ΟΑΚΑ – Πρεμιέρα για Ατρόμητο και Ξάνθη στα Play Out
ΦΩΤΟ intime

H δεύτερη αγωνιστική των Play Off και Play Out της Superleague ξεκινά σημερα (13/6) με το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ να τραβάει τα βλέμματα.

Σέντρα με ντέρμπι κάνει η δεύτερη αγωνιστική των Play Off. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:30 τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (LIVE από το Newsit.gr) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πούγγουρα, Μπεκ και Περέα, ενός εκτός μάχης για τον “δικέφαλο του Βορρά”, που προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι ο Μίσιτς, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και οι Βέρνμπλουμ, Αουγκούστο, Κρέσπο και Ζαμπά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο αναμετρήσεις για τα Play Out. Στο πρώτο, χρονικά ματς, ο Βόλος που προέρχεται από την ήττα από τον Πανιώνιο, φιλοξενεί την Ξάνθη (19:15), η οποία κάνει πρεμιέρα αφού το ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε λόγω αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή του ακριτικού Νομού.

Οι Περιστεριώτες από την πλευρά υποδέχονται τη Λαμία (19:30), η οποία ξεκίνησε νικηφόρα στην 1η αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (13-14/6) σε Play Off και PLay Out της Superleague

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις