Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Τα αρνούνται όλα στην Γκάνα για τα “στημένα”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνα διέψευσε τα όσα αναφέρει η εφημερίδα “Telegraph”, περί στημένων αγώνων της εθνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, η αγγλική εφημερίδα σε συνεργασία με το Canal 4 και έναν ατζέντη της παγκόσμιας ομοσπονδίας, παρουσιάστηκαν στους Γκανέζους ως εκπρόσωποι εταιρίας, που ήθελε να “στήσει” αγώνες των Αφρικανών.

Οι άνθρωποι της γκανέζικης ομοσπονδίας -που εμφανίζονται στο ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας να είναι έτοιμοι να πάρουν χρήματα για να “στήσουν” παιχνίδι(υπάρχει και video)- πέρασαν στην αντεπίθεση και απειλούν με αγωγές.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κέισι Νιαντάκι τόνισε: «Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος δεν είναι εντελώς αληθινό. Δυστυχώς δεν δημοσίευσαν ακριβώς ότι τους είπα. Πρώτα από όλα δεν συμφώνησα σε κανένα «στήσιμο» που να περιλαμβάνει την ομοσπονδία. Μου έδωσαν ένα αρχικό συμβόλαιο το οποίο δεν διάβασα και είχα επίσης κάποιες ενστάσεις, οπότε θα ήταν νωρίς να πούμε ότι ήταν λάθος της ομοσπονδίας. Δεν το διάβασα. δεν το διάβασα το συμβόλαιο καθόλου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μου είπαν ότι ήταν μια επενδυτική εταιρία που ήθελε να αγοράσει τα δικαιώματα των αγώνων και ότι οι αγώνες θα οργανώνονταν από την FIFA. Όταν μου έδωσαν το συμβόλαιο εγώ τα προώθησα στους δικηγόρους να το κοιτάξουν πριν υπογράψουμε. Αν πουν το οκ, θα το διαβάσω και εγώ για εμένα και όλα θα είναι εντάξει. Αλλά δεν μπορώ να το διαβάσω και να αποφασίσω να υπογράψω μόνος μου, χωρίς την έγκριση των δικηγόρων και της επιτροπής».

Διαβάστε ακόμα…

Σκάνδαλο με “στημένα” ματς της Γκάνα (VIDEO)

“Εδώ τα καλά στημένα” υπόσχεται μάνατζερ ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας – Ο τιμοκατάλογος που παρουσίασε σε υποψήφιο “πελάτη”

Έντονη ανησυχία στην FIFA για “στημένα” ματς στο Μουντιάλ

Απίστευτες καταγγελίες παικτών για “στημένα” ματς στη Ρωσία!

Η Γκάνα σταμάτησε την Γερμανία (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε