Σάββατο, 10 Αυγ.
33oC Αθήνα

Tα συγχαρητήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Εμμανουήλ Καραλή που θα είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Tα συγχαρητήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Εμμανουήλ Καραλή που θα είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως ο «Μανόλο» θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε μια συνομιλία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον «Greak Freak» που ήταν ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, να στέλνει συγχαρητήρια στον «Μανόλο» για την επιλογή του να σηκώσει την σημαία της χώρας μας στην τελετή λήξης.

Συγκεκριμένα ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κόντώ λίγο μετά την απόφαση του ΣΕΓΑΣ, θέλησε να επικοινωνήσει με τον μπασκετμπολίστα των Μιλγουόκι Μπακς, μεταφέροντας του τα ευχάριστα νέα. Μάλιστα ο Αντετοκούνμπο φρόντισε να δείξει την χαρά του, απαντώντας του με την λέξη συγχαρητήρια, τοποθετώντας παράλληλα 2 emoji με φωτιές.

Για την ιστορία ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχθηκε από την ελληνική επιτροπή για σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει την Κυριακή (10/08/24) με τον 24χρονο αθλητή να διαδέχεται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κράτησε την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις